Spider-Man va fi erou jucabil în Marvel’s Avengers, însă numai pe consolele PlayStation

Autor: Cosmin Aionita | 04.08.2020
Spider-Man va fi erou jucabil în Marvel’s Avengers, însă numai pe consolele PlayStation

Printr-un anunț publicat chiar pe blogul oficial al celor de la PlayStation, Square Enix și studioul Crystal Dynamics au confirmat că Spider-Man va fi unul dintre eroii jucabili din viitorul titlu Marvel’s Avengers, acesta urmând să fie oferit, în mod gratuit, către posesorii jocului în 2021. Totuși, există o condiție: Spider-Man va fi disponibil în exclusivitate doar pentru edițiile jocului dedicate consolelor PlayStation.

Marvel’s Avengers reprezintă viziunea celor de la Crystal Dynamics asupra universului The Avengers și nu are legătura cu ceea ce am întâlnit în filmele omonime. Jucătorii vor putea intra în rolurile lui Captain America, Iron Man, The Hulk, Black Widow, Kamalei Khan și Thor, aceste personaje fiind interpretate de actori foarte cunoscuți precum Troy Baker (The Last of Us, BioShock Infinite, Death Stranding etc.), Nolan North (Uncharted, Assassin’s Creed etc.) sau Laura Bailey (BloodRayne, Uncharted 4 și Lost Legacy, Marvel’s Spider-Man, Gears 5).

Spider-Man Marvels Avengers

Toți eroii vor avea la dispoziție mișcări și abilități proprii, alături de o gamă largă de opțiuni de personalizare vizuală și upgrade-uri de echipament, iar Spider-Man nu va face excepție. Marvel’s Avengers va include și multiplayer cooperativ, în care până la patru jucători vor putea întruchipa mai mulți supereroi într-o varietate de misiuni.

Cei care nu dețin o consolă PlayStation vor fi nevoiți să se mulțumească cu un alt supererou ce va fi oferit după lansarea lui Marvel’s Avengers. Este vorba despre Hawkeye (Clint Barton), iar acesta va fi disponibil complet gratuit pentru toți posesorii jocului, indiferent de platformă.

Beta foarte curând

Datele în care va avea loc beta-ul pentru Marvel’s Avengers vor varia în funcție de platforma pe care alegeți să încercați jocul. Astfel, posesorii de console PlayStation 4 ce au ales să plaseze o precomandă pentru Marvel’s Avengers vor primi acces la beta în perioada 7 – 9 august 2020. Apoi, în intervalul 14 – 16 august, toți jucătorii de pe PS4 vor putea accesa beta-ul, indiferent dacă au plasat o precomandă sau nu.

Tot în perioada 14 – 16 august se va desfășura beta-ul Marvel’s Avengers pentru jucătorii de pe Xbox One și PC care au plasat o precomandă pentru joc.

În final, în intervalul 21 – 23 august, toți jucătorii de pe toate platformele (PlayStation 4, Xbox One și PC) vor putea încerca acest beta, indiferent dacă au plasat o precomandă sau nu. Mai multe detalii despre beta-ul Marvel’s Avengers găsiți aici.

Marvel’s Avengers va fi disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia și PC pe 4 septembrie 2020. Versiunile pentru PlayStation 4 și Xbox One ale jocului vor primi upgrade-uri gratuite pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X. Spider-Man va fi oferit, în mod gratuit, către posesorii Marvel’s Avengers pe PlayStation 4 și PlayStation 5 în 2021.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News