Star Trek la 55 de ani: GOG a adăugat șase jocuri clasice din universul SF

Autor: Adrian Popa | 09.09.2021
Star Trek la 55 de ani: GOG a adăugat șase jocuri clasice din universul SF

Magazinul online GOG a anunțat includerea în ofertă a șase jocuri Star Trek clasice: Star Trek: Voyager – Elite Force (2000), Star Trek: Elite Force II (2003), Star Trek: Bridge Commander (2002), Star Trek: Starfleet command III (2002), Star Trek: Hidden Evil (1999) și Star Trek: Away Team (2001).

Două noi titluri vor urma în curând, Star Trek: Armada și Star Trek: Armada II.

Anunțul a fost făcut pentru a marca împlinirea a 55 de ani de la lansarea celebrului univers SF și la împlinirea a 100 de ani de la nașterea creatorului acestuia, Gene Roddenberry.

Primele jocuri video Star Trek au apărut în 1971. Au urmat titluri pentru diferite platforme, precum jocuri de tip arcade, computere Apple, console Commodore 64 sau PC.

Potrivit GOG, sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 a reprezentat o epocă de aur pentru jocurile Star Trek. Titluri noi apăreau practic la fiecare câteva luni.

Star Trek: Voyager – Elite Force și Star Trek: Bridge Commander sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune jocuri din universul SF lansate vreodată.

Multe dintre titluri nu mai putea fi jucate pe platformele moderne. „Acest lucru se schimbă acum cu relansarea lor pentru prima dată prin intermediul distribuției digitale”, a explicat GOG.

Jocurile costă fiecare 10 dolari.

Sursa: GOG

CITEȘTE ȘI:

Jocuri care urmează să fie lansate în toamna și iarna acestui an. Ce ne mai jucăm în 2021

Cinci jocuri captivante pe care le poți juca pe laptopuri și PC-uri low-end în 2021

Far Cry 3, joc gratuit oferit de Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News