Start pentru reducerile de primăvară pe Steam. Consola Steam Deck poate fi achiziționată la un preț special

Autor: Cosmin Aionita | 17.03.2023
Start pentru reducerile de primăvară pe Steam. Consola Steam Deck poate fi achiziționată la un preț special

Valve a dat startul perioadei reducerilor de primăvară pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse până pe 23 ianuarie 2023, la ora 20:00 (ora României).

Printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum Sid Meier’s Civilization VI, Forza Horizon 5, Marvel’s Midnight Suns, Euro Truck Simulator 2, Death Stranding: Director’s Cut, It Takes Two, Star Wars Jedi: Fallen Order sau Red Dead Redemption 2 la prețuri reduse cu până la 96%.

Ca de obicei, vă recomandăm să explorați întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Prima reducere de preț pentru Steam Deck

Cu ocazia acestei perioade de reduceri, Valve aniversează și un an de la apariția consolei portabile Steam Deck, oferită, pentru prima oară, la un preț redus.

Astfel, doritorii își pot achiziționa console Steam Deck direct de pe Steam, la prețuri reduse cu 10%: versiunea de bază, cu stocare internă de 64 GB, este disponibilă la un preț redus de 377,10€; versiunea cu SSD de 256GB poate fi achiziționată pentru numai 494,10€; varianta cu stocare SSD de 512GB costă numai 611,10€.

Aceste preturi promoționale vor fi valabile doar până pe 23 martie 2023, până la finele perioadei reducerilor de primăvară de pe Steam. Valve estimează un timp de livrare de 1-2 săptămâni pentru aceste comenzi.

Steam primăvară

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News