State of Play continuă: Sony se pregăteşte să anunţe jocuri noi pentru PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2019
State of Play continuă: Sony se pregăteşte să anunţe jocuri noi pentru PlayStation 4

Sony Interactive Entertainment a anunţat că seria de show-uri State of Play, ce a debutat la finele lunii martie a acestui an, va continua săptămâna viitoare cu un nou episod. Astfel, cel de-al patrulea episod State of Play urmează să fie transmis marţi, 10 decembrie 2019, cu începere de la 16:00 (ora României) şi va putea fi urmărit în direct, pe lângă toate canalele oficiale ale celor de la Sony, şi aici, pe Go4games.

Cei de la Sony promit un nou episod ce va dura în jur de 20 de minute, în care vom avea parte de noutăţi importante, precum anunţarea unor jocuri noi, dezvăluirea datelor de lansare ale unor titluri mult aşteptate, secvenţe de gameplay noi, dar şi update-uri venite de la studiourile interne PlayStation Worldwide Studios. Cel mai probabil, vom primi data de lansare pentru Ghost of Tsushima, cel mai recent proiect al studioului Sucker Punch (seria inFamous).

Ca menţiune devenită uşor frustrantă, Sony ne avertizează din nou să nu ne facem iluzii referitoare la eventualele anunţuri legate de viitoarea consolă PlayStation 5: acestea nu vor fi incluse în acest episod State of Play.

Precedenta ediţie State of Play a fost transmisă pe 24 septembrie şi a oferit informaţii despre jocuri precum The Last of Us Part II, Call of Duty: Modern Warfare, Arise: A Simple Story sau MediEvil. Lista completă a anunţurilor din episodul precedent al State of Play poate fi consultată aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News