Reducerile de Black Friday sunt disponibile pe Steam!

Autor: Cosmin Aionita | 26.11.2020
Reducerile de Black Friday sunt disponibile pe Steam!

Pentru a se sincroniza cu Black Friday-ul internațional (27 noiembrie), Valve a dat startul perioadei reducerilor de toamnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 1 decembrie 2020.

Pe prima pagină a Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum Iron Harvest 1920, 7 Ways to Die, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Divinity Original Sin 2: Definitive Edition, F1 2020, Civilization VI, Risk of Rain 2, Two Point Hospital, Death Stranding sau Star Wars Jedi: Fallen Order la prețuri reduse cu până la 88%.

Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.

Black Friday Steam

Nu lipsesc nici jocurile românești

Din campania de reduceri de Black Friday de pe Steam nu lipsesc nici jocurile “made in România”.

Spre exemplu, jocul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, al celor de la studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat acum pentru numai 7,99€, o ofertă de neratat pentru iubitorii titlurilor adventure old school.

De asemenea, Gray Dawn, thriller-ul cu teme religioase produs de Interactive Stone, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 5,03€, cu o reducere de 70% față de prețul său complet.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News