Steam Game Festival: Autumn Edition – sute de demo-uri gratuite, începând de azi, pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 07.10.2020
Steam Game Festival: Autumn Edition – sute de demo-uri gratuite, începând de azi, pe Steam

Valve a anunțat că, începând de astăzi și până pe 13 octombrie 2020, serviciul Steam va fi gazda evenimentului Steam Game Festival: Autumn Edition.

Astfel, în intervalul 7 – 13 octombrie 2020, prin intermediul event-ului Game Festival: Autumn Edition găzduit de către cel mai popular serviciu de distribuție digitală de jocuri pentru PC, veți putea încerca, în mod gratuit, versiuni demonstrative pentru sute de jocuri ce urmează să fie lansate.

Mai mult decât demo-uri

De asemenea, nu numai că veți putea descărca versiuni demonstrative pentru numeroase titluri promițătoare, dar, prin intermediul ediției de toamnă a acestui festival, veți avea parte și de numeroase live stream-uri comentate cu jocurile din festival, precum și de sesiuni de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu dezvoltatorii acestor jocuri, având posibilitatea de a interacționa cu aceștia și de a le pune întrebări referitoare la creațiile lor.

Steam Game Festival: Autumn Edition se va desfasura in perioada 7 – 13 octombrie 2020. În vara acestui an, am mai avut parte de o asemenea inițiativă, desfășurată sub egida Steam Game Festival – Summer Edition.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News