Steam, un nou record de popularitate. Câți utilizatori au fost conectați simultan în weekend

Autor: Cosmin Aionita | 28.11.2022
Steam, un nou record de popularitate. Câți utilizatori au fost conectați simultan în weekend
Foto: Valve

Steam, platforma de distribuție digitală pentru jocuri video a celor de la Valve, a doborât un nou record în ceea ce privește numărul de jucători conectați simultan. Astfel, în weekend-ul recent încheiat, pe 26 noiembrie 2022, conform datelor furnizate de SteamData, platforma Steam a înregistrat un record de peste 31 de milioane de jucători conectați simultan! Numărul exact este de 31379760 de utilizatori care au fost conectați în același timp la serviciile Valve.

Steam record

Precedenta astfel de performanță fusese înregistrată chiar luna trecută, în octombrie 2022, atunci când se depășiseră 30 de milioane de utilizatori conectați simultan la Steam.

Cele mai populare jocuri de pe Steam

În ceea ce privește cele mai jucate titluri disponibile pe Steam, Counter-Strike: Global Offensive și Dota 2 își păstrează pozițiile fruntașe, urmate fiind de alte titluri populare precum PUBG Battlegrounds, Lost Ark, Apex Legends, Grand Theft Auto V, Naraka: Blade Point sau Team Fortress 2. De remarcat este ascensiunea imediată a recentului Call of Duty: Modern Warfare II, ce a urcat în preferințele jucătorilor odată cu apariția componentei Warzone 2.0.

Steam record

De asemenea, campania de reduceri de toamnă de pe Steam continuă până mâine, 29 noiembrie 2022, la ora 20:00.

Sursa: Darkside of Gaming

Tags:
Urmărește Go4Games.ro pe Google News