Street Fighter V are dată de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 29.10.2015
Street Fighter V are dată de lansare!

Nici cei de la Capcom nu au lipsit de pe scena conferinţei de presă Sony PlayStation de la Paris Games Week 2015, prezentând o serie de noutăţi legate de Street Fighter V. În primul rând, a fost dezvăluită data de lansare a jocului: Street Fighter V îşi va face apariţia, pentru PlayStation 4 şi PC, pe 16 februarie 2016.

De asemenea, a fost dezvăluit un nou personaj ce-şi va face apariţia in Street Fighter V: este vorba despre Dhalsim, luptător clasic al seriei ce se întoarce cu un nou look. Dhalsim va face parte din distribuţia iniţială de 16 personaje ce se vor regăsi pe discul jocului. Apoi, pe parcursul întregului an 2016, vor mai fi lansate încă 6 personaje suplimentare. Jucătorii vor putea achiziţiona aceşti luptători fie folosind Fight Money (moneda ce poate fi câştigată în joc îndeplinind anumite condiţii), fie cu ajutorul banilor reali.

Street Fighter V va fi lansat pe 16 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC, şi va oferi posibilitatea de a juca meciuri online cross-platform (jucătorii de pe PC se vor putea confrunta cu cei de pe PS4 şi invers).

Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News