Street Fighter V – M. Bison Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 20.05.2015
Street Fighter V – M. Bison Trailer

Capcom continuă seria dezvăluirilor de luptători din Street Fighter V cu M. Bison, unul dintre cele mai populare personaje ale seriei. Se pare că vom avea partea de un M. Bison mai în vârstă, daca ar fi să ne luăm după părul său grizonat, însă la fel de capabil să-şi execute clasicile mişcări speciale. În continuare puteţi viziona trailer-ul ce anunţă includerea lui M. Bison în joc, iar, mai jos, puteţi admira primele imagini din Street Fighter V cu acest personaj.

Cei de la Capcom pregătesc o viitoare sesiune de testare beta pentru Street Fighter V, cea mai mare astfel de iniţiativă pornită vreodată de compania japoneză. Beta testul public se va desfăşura atât pe consolele PlayStation 4, cât şi pe PC, va oferi funcţionalitate crossplatform, iar datele strânse în urma acestui test vor fi folosite pentru a transforma Street Fighter V în cel mai bun şi echilibrat joc al seriei de până acum.

Pe continentul nord american, toţi cei care plasează o precomandă pentru Street Fighter V vor primi automat acces la viitorul beta test. Rămâne de văzut cum vor avea acces europenii la această sesiune de testare beta, Capcom oferind promisiuni conform cărora detalii suplimentare vor fi anunţate în viitorul apropiat.

Street Fighter V se află în dezvoltare pentru PlayStation 4 şi PC, fără a fi menţionată încă vreo dată sau perioadă de lansare pentru acest joc. Zvonurile indică însă că vom putea juca Street Fighter V începând cu primăvara anului viitor.

Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Street Fighter 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News