Street Fighter V: un nou personaj dezvăluit şi detalii despre beta

Autor: Cosmin Aionita | 25.02.2015
Street Fighter V: un nou personaj dezvăluit şi detalii despre beta

Capcom vine cu două veşti foarte importante legate de viitorul Street Fighter V. Anunţat anul trecut în cadrul PlayStation Experience, Street Fighter V este dezvoltat pentru PlayStation 4 şi PC cu ajutorul celor de la Sony, nefiind dezvăluite prea multe informaţii despre acest joc… până astăzi.

Astfel, Capcom a început seria dezvăluirilor de personaje din Street Fighter V cu Charlie Nash, nume menţionat pentru prima oară în Street Fighter II: The World Warrior (1991) de către Guile: Nash a fost locotenent în U.S. Air Force şi unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Guile. Istoria acestui personaj a continuat în Street Fighter Alpha II (1996), unde un elicopter controlat de forţele lui M. Bison l-a doborât pe Nash, acesta fiind considerat mort atât de prieteni, cât şi de inamici. Şi totuşi, Charlie Nash se va întoarce în Street Fighter V, misterul acestei reveniri urmând să fie dezlegat în curând.

A doua veste a celor de la Capcom este legată de o viitoare sesiune de testare beta pentru Street Fighter V, cea mai mare astfel de iniţiativă pornită vreodată de compania japoneză. Beta testul public se va desfăşura atât pe consolele PlayStation 4, cât şi pentru PC, va oferi funcţionalitate crossplatform, iar datele strânse în urma acestui test vor fi folosite pentru a transforma Street Fighter V în cel mai bun şi echilibrat joc al seriei de până acum.

Pe continentul nord american, toţi cei care plasează o precomandă pentru Street Fighter V vor primi automat acces la viitorul beta test. Rămâne de văzut cum vor avea acces europenii la această sesiune de testare beta, Capcom oferind promisiuni conform cărora detalii suplimentare vor fi anunţate în viitorul apropiat.

Street Fighter V se află în dezvoltare pentru PlayStation 4 şi PC, nefiind menţionată încă vreo dată sau perioadă de lansare pentru acest joc.

Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Street Fighter 5Street Fighter 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News