Street Fighter V – un prim contact cu Story Mode

Autor: Cosmin Aionita | 05.11.2015
Street Fighter V – un prim contact cu Story Mode

La momentul când Street Fighter V a fost anunţat în mod oficial, cei de la Capcom au dat asigurări conform cărora echipa de producţie a privit cu atenţie ce oferă alte jocuri similare în materie de poveste şi campanie single player şi acest lucru se va vedea şi în noul Street Fighter.

Mai jos puteţi observa începutul Story Mode-ului din Street Fighter V, concluzia pe care o putem trage fiind că producătorii mai au încă mult de tras până să ajungă la nivelul impus de NetherRealm Studios (seria Mortal Kombat, Injustice: Gods Among Us).

Street Fighter V va oferi o distribuţie iniţială de 16 personaje, dintre care nu vor lipsi luptători clasici precum Dhalsim, Ryu, Ken, Zangief, Vega sau M. Bison. Apoi, pe parcursul întregului an 2016, vor mai fi lansate încă 6 personaje suplimentare. Jucătorii vor putea achiziţiona aceşti luptători fie folosind Fight Money (moneda ce poate fi câştigată în joc îndeplinind anumite condiţii), fie cu ajutorul banilor reali.

Street Fighter V va fi lansat pe 16 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC, şi va oferi posibilitatea de a juca meciuri online cross-platform (jucătorii de pe PC se vor putea confrunta cu cei de pe PS4 şi invers).

Street Fighter 5

Urmărește Go4Games.ro pe Google News