Suicide Squad: Kill the Justice League va putea fi jucat offline, însă nu în perioada lansării

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2023
Suicide Squad: Kill the Justice League va putea fi jucat offline, însă nu în perioada lansării

WB Games și studioul Rocksteady au confirmat că Suicide Squad: Kill the Justice League va primi și un mod de joc offline, ce le va permite jucătorilor să parcurgă campania principală în single player, fără necesitatea unei conexiuni la Internet. Totuși, acest mod offline nu va fi disponibil încă din momentul lansării, urmând să fie adăugat, prin intermediul unui update, undeva pe parcursul anului viitor.

Așadar, pentru lansarea programată pe 2 februarie 2024, Suicide Squad: Kill the Justice League va necesita în continuare o conexiune la Internet pentru a putea fi jucat, chiar dacă puteți alege să parcurgeți povestea de unul singur sau într-o echipă cu alți trei prieteni.

În acest joc, unitatea Task Force X (cunoscută și drept Suicide Squad), formată din Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, este însărcinată de către Amanda Waller cu o misiune aparent imposibilă: eliminarea super eroilor din Justice League. Acțiunea va avea loc în orașul Metropolis, prezentat sub forma unui mediu de joc open-world, pe fondul unei invazii extraterestre.

Jocul a fost concepută pentru a fi abordat fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul urmând să aibă posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește, fiecare cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale.

Suicide Squad: Kill the Justice League va fi lansat pe 2 februarie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Kotaku

Urmărește Go4Games.ro pe Google News