Surpriza neplăcută de care au avut parte cei care au cumpărat Xbox Mini Fridge

Autor: Adrian Popa | 24.11.2021
Surpriza neplăcută de care au avut parte cei care au cumpărat Xbox Mini Fridge

Xbox Mini Fridge a ajuns la clienți săptămâna aceasta, iar mulți dintre aceștia nu sunt mulțumiți de achiziție.

Dispozitivul, care a costat 100 de dolari, este zgomotos și nu răcește prea bine. Potrivit unui jurnalist, frigiderul face mai mult zgomot decât consolele video PlayStation 5 sau Xbox Series X, atunci când învârt un disc.

Deoarece folosește răcirea termoelectrică, un ventilator puternic din frigider trebuie să meargă permanent pentru a păstra băuturile reci. Cum această componentă nu se oprește niciodată, zgomotul de aproximativ 50 dB este permanent.

Dispozitivul îi va deranja cu siguranță, atunci când este pornit, pe cei care dorm în aceeași cameră cu el.

Pe site-ul magazinului Target clienții și-au exprimat deja nemulțumirile în legătură cu produsul. Acesta are, în acest moment, un rating de 2,1 stele din 5, primit de la 63 de clienți. „Am returnat acest produs. L-am cumpărat pentru dormitor, dar ventilatorul este prea zgomotos și nu răcește prea tare”, a scris un client.

În Xbox Mini Fridge, care este o replică la scară 1:1 a consolei Xbox Series X produse de Microsoft, pot fi răcite până la 12 doze de băuturi. Sunt disponibile și două mici spații pentru gustări.

Dispozitivul este produs de compania Ukonic în parteneriat cu Microsoft. Firma mai vinde, sub licență, produse Disney sau Star Wars.

Sursa: GameSpot

CITEȘTE ȘI:

Veste bună: Livrările Analogue Pocket încep pe 13 decembrie

AQIRYS Doradus review: Un mouse de gaming ușor ca un fulg

Urmărește Go4Games.ro pe Google News