Veste bună: Livrările Analogue Pocket încep pe 13 decembrie

Autor: Adrian Popa | 23.11.2021
Veste bună: Livrările Analogue Pocket încep pe 13 decembrie

Gamerii au primit recent două vești proaste: livrările consolelor posrtabile Steam Deck și Playdate nu vor începe în acest an. Din fericire, un alt dispozitiv mult așteptat de sărbători, Analogue Pocket, va fi livrat către cei care l-au precomandat începând cu 13 decembrie.

Astfel, dispozitivul va anjunge la majoritatea clienților înainte de Crăciun.

Analogue, compania care produce consola portabilă retro, a fost nevoită să amâne debutul pe piață de mai multe ori, din cauza crizei componentelor și a problemelor logistice cauzate de pandemie.

Cei care au precomandat dispozitivul Analogue Pocket vor primi mai multe informații despre livrare pe e-mail.

Consola poate rula jocuri dezvoltate pentru familia Game Boy și pentru Sega Game Gear.

Pe scurt, Pocket include un ecran cu diagonala de 3.5 inchi (rezoluție de 1.600 x 1.440 pixeli, 615 ppi), protejat de Gorilla Glass, oferă conectivitate Bluetooth, difuzoare stereo, jack audio de 3,5 mm și un mod multiplayer prin conectarea a două dispozitive. Bateria are capacitate generoasă, de 4.300 mAh.

Pandemia a generat o criză a componentelor

Pe de altă parte, Valve a anunțat că livrările Steam Deck vor începe cu două luni mai târziu, în februarie 2022. Compania și-a cerut scuze pentru incident și a explicat că de vină este criza globală de materiale și componente.

Totodată, Playdate, un alt dispozitiv de gaming mult așteptat, a fost amânat din cauza unei probleme cu bateriile. Consola, care include o manivelă, va ajunge la primii clienți la începutul anului viitor.

Problemele cu componentele afectează multe companii. Chiar și gigantul Apple a fost nevoit să reducă producția tabletelor iPad din cauza lipsei semiconductorilor. Același lucru a determinat constructorul auto BMW să anunțe că va livra unele mașini fără ecrane tactile.

Sursa: The Verge

Urmărește Go4Games.ro pe Google News