The Bucharest Major – elita Dota 2 vine la Bucureşti

Autor: Cosmin Aionita | 25.12.2017
The Bucharest Major - elita Dota 2 vine la Bucureşti

The Bucharest Major se anunţă a fi cel mai important eveniment Dota 2 al primăverii anului viitor, acesta urmând să se desfăşoare în perioada 9 – 11 martie 2018, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Şaisprezece dintre cele mai bune echipe de Dota 2 din întreaga lume vor sosi în Bucureşti pentru a lua parte la The Bucharest Major, turneul promiţând cel mai mare fond de premii din istoria evenimentelor de gen găzduite de România: nu mai puţin de 1 milion de dolari. În plus, cele 16 echipe participante se vor înfrunta pentru şansa de a strânge puncte de calificare pentru cea mai mare competiţie de Dota 2 din lume: The International 2018.

Zece echipe renumite ale scenei competiţionale de Dota 2 au primit deja invitaţii directe, printre ele numărându-se Team Liquid, Evil Geniuses, Newbee, Natus Vincere şi Mineski. Restul invitatelor vor fi anunţate în săptămânile ce urmează. Lista echipelor participante se va completa cu câştigătoarele turneelor de calificare din Europa, America de Nord, America de Sud, China, Asia de Sud Est şi Comunitatea Statelor Independente.

The Bucharest Major va include o faza a grupelor, ce se va desfăşura pe parcursul a patru zile, urmând ca, în weekend-ul 9 – 11 martie 2018, acţiunea să se mute pe scena Sălii Polivalente. Pe lângă participarea ca spectatori, fanii se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-şi cunoaşte jucătorii preferaţi.

Biletele pentru The Bucharest Major se vor pune în vânzare în viitorul apropiat. Mai multe detalii vor fi publicate pe site-ul oficial al competiţiei.

The Bucharest Major

Urmărește Go4Games.ro pe Google News