The Bucharest Major – iată echipele participante

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2018
The Bucharest Major - iată echipele participante

The Bucharest Major, cel mai important eveniment Dota 2 al primăverii, va avea loc în weekend-ul 9 – 11 martie 2018 la Sala Polivalentă din Bucureşti. În joc va fi pus unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor de eSports din România: un milion de dolari.

Turneele de calificare pentru The Bucharest Major s-au încheiat şi au oferit lista completă de echipe participante. Pe lângă premiile totale de un milion de dolari americani, vor fi oferite şi 1500 puncte de calificare la The International 2018.

Zece dintre formaţiile care vor urca pe scena Sălii Polivalente au primit invitaţii directe, restul fiind desemnate în urma calificărilor online. În fruntea listei echipelor invitate se află nume sonore precum Team Liquid (câştigătoarea turneului The International 2017 cu premii totale de 21 milioane USD), Team Secret (un brand renumit pe scena Dota 2, care în momentul de faţă conduce clasamentul punctelor de calificare) şi Mineski (câştigătoarea turneului PGL Open Bucharest din octombrie 2017). Tot invitate au fost şi echipele Evil Geniuses, Newbee (cea mai bună echipă din China a momentului), Complexity, Vici Gaming, LFY, Virtus Pro (“campionii” Rusiei) şi Natus Vincere (câştigătoarea primului turneu The International).

Nu în ultimul rând, sesiunile de calificări regionale au desemnat următoarele reprezentante:

• China – VG.J Thunder (echipa fondată de baschetbalistul Jeremy Lin)
• Europa – OG (formaţie cu patru major-uri câştigate la activ)
• Comunitatea Statelor Independete – Vega Squadron
• America de Sud – PaiN Gaming
• America de Nord – Optic Gaming
• Asia de Sud Est – TNC

The Bucharest Major va include o etapă de grupe de patru zile urmând ca, în intervalul 9 – 11 martie, acţiunea să se desfăşoare pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti. Dincolo de faptul că vor avea ocazia să scandeze pentru echipele preferate din tribune, participanţii la eveniment se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-şi cunoaşte jucătorii favoriţi.

Pentru informaţii suplimentare despre eveniment şi achiziţia de bilete, puteţi consulta site-ul oficial The Bucharest Major.

The Bucharest Major

Urmărește Go4Games.ro pe Google News