The Day Before nu mai este cel mai dorit joc de pe Steam. Ce titlu i-a luat fața

Autor: Cosmin Aionita | 04.07.2022
The Day Before nu mai este cel mai dorit joc de pe Steam. Ce titlu i-a luat fața
Foto: Fntastic / Mytona

Amânarea lansării cu doar o luna înainte de data planificată inițial pentru apariție, practicile dubioase ale studioului producător de a folosi voluntari neplătiți, dar și proveniența din Rusia și-au lăsat amprenta asupra jocului The Day Before. Astfel, jocul celor de la Fntastic, până nu demult aflat în vârful wishlist-urilor majorității utilizatorilor de Steam, a pierdut primul loc în această ierarhie.

The Day Before a cedat pole position-ul din wishlist-urile utilizatorilor de Steam în favoarea lui Stray, aventura cu pisici a celor de la BlueTwelve Studio, ce urmează să fie lansată în curând de Annapurna Interactive. Podiumul celor mai dorite jocuri de pe Steam este completat de Hollow Knight: Silksong.

Stray este un joc action-adventure în care jucătorii vor avea ocazia de a controla o pisică. Felina, rămasă fără casă, va explora străzile și aleile unui oraș futurist, locuit de o serie de roboți umanoizi.

The Day Before este un MMO open world, iar acțiunea din joc ar trebui să se desfășoare într-o Americă decimată de o pandemie necruțătoare. Oamenii fie au fost infectați și transformați în abominații aflate mereu în căutare de hrană vie, fie încearcă să supraviețuiască ucigându-se între ei pentru mâncare, arme și vehicule.

Stray va fi lansat pe 19 iulie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (Steam).

The Day Before ar urma să fie disponibil pe Steam începând cu 1 martie 2023.

Sursa: SteamDB

Urmărește Go4Games.ro pe Google News