The Invincible, un nou first person thriller pentru PS5 de la autorii seriei The Witcher

Autor: Cosmin Aionita | 29.09.2020
The Invincible, un nou first person thriller pentru PS5 de la autorii seriei The Witcher

Starward Industries este un nou studio dezvoltator de jocuri video din Polonia, format din veterani ai industriei, responsabili pentru mai multe lansări de titluri AAA. Prima creație a acestora sub noua titulatură Starward Industries va fi The Invincible, anunțat pentru a sărbători cea de-a 99-a aniversare a autorului SF Stanisław Lem.

Având în vedere sursa principală de inspirație, nu ar trebui să ne mire faptul că The Invincible va aborda o tematică retro-SF, jocul aflându-se în dezvoltare încă din 2018, fiind gândit din start drept un titlu proiectat pentru PC și generația viitoare de console PlayStation și Xbox.

The Invincible

 

Inspirat de scrierile SF ale autorului Stanisław Lem

Povestea din The Invincible va încerca să familiarizeze jucătorii cu un concept inedit: anumite locuri din univers nu doar că nu sunt primitoare cu specia umană, ba chiar îi sunt complet interzise. Inspirat de romanul omonim scris de Stanisław Lem, The Invincible va arunca jucătorii pe îndepărtata planetă Regis III, reprodusă într-un stil artistic de tip “atompunk”.

Mai exact, chiar dacă tehnologia din epoca redată în joc a avansat până în punctul în care permite explorarea spațiala nelimitată, echipamentele au rămas în epoca analogică, digitalizarea acestora neavând loc niciodată. Mai mult, omenirea se află încă sub semnul Războiului Rece, care, în acest univers, nu s-a încheiat încă.

The Invincible

Gameplay neliniar de la producători cu experiență

Pentru a marca dezvăluirea oficială a jocului The Invincible, Marek Markuszewski, CEO-ul celor de la Starward Industries, a declarat următoarele:

The Invincible, jocul la care lucrăm în secret de ceva vreme, combină un univers fascinant cu o poveste emblematică și un gameplay neliniar, în încercarea de a oferi o experiență de neuitat. Studioul nostru crede în conceptul de a spune o poveste într-un mod interactiv și își dorește să permită tuturor jucătorilor, avansați sau începători, să-și croiască propriul drum în lumea unei planete îndepărtate și ostile.

Chiar dacă nu este încă un nume foarte cunoscut, Starward Industries este condus de Marek Markuszewski (ex-CD Projekt RED, ex-City Interactive), studioul fiind format din 12 dezvoltatori care au în portofoliu titluri faimoase precum The Witcher 3: Wild Hunt, Dying Light, Dead Island sau Cyberpunk 2077.

The Invincible urmează să fie lansat în 2021 pe PC și consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X | S.

The Invincible

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News