Detalii noi despre Cyberpunk 2077: trei începuturi diferite ale poveștii, arme pentru toate gusturile și muzică punk

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2020
Detalii noi despre Cyberpunk 2077: trei începuturi diferite ale poveștii, arme pentru toate gusturile și muzică punk

Ieri a avut loc premiera unui nou episod din “Night City Wire”, seria episodică în care CD Projekt RED dezvăluie noutăți despre mult-așteptatul RPG Cyberpunk 2077. În episodul de ieri am avut parte de numeroase detalii noi despre Cyberpunk 2077, cum ar fi modul în care alegerea trecutului personajului principal poate influența atât desfășurarea evenimentelor, dar mai ales startul jocului.

Mai exact, vei putea alege între trei “background”-uri pentru eroul controlat – Corpo, Nomad sau Street Kid –, iar începutul poveștii din Cyberpunk 2077 va fi complet diferit, în funcție de opțiunea selectată. De asemenea, această decizie va deschide, mai târziu, noi modalitați de a aborda anumite quest-uri.

Arme pentru toate gusturile

Au fost oferite detalii noi și despre numeroasele tipuri de arme pe care eroul principal din Cyberpunk 2077 le va putea mânui pe parcursul aventurii sale: arme melee, precum gheare metalice sau katană, ce vor fi de folos atunci când inamicii trebuie înfruntați corp la corp, arme grele precum lansatoarele de grenade, pentru momentele în care forța brută este singura soluție viabilă, dar și arme ale căror proiectile pot ricoșa din pereți, perfecte pentru a reduce la tăcere adversarii fără a vă trăda poziția.

Punk-ul la putere!

De asemenea, cel mai recent episod “Night City Wire” a dezvăluit și procesul prin care componenții trupei punk Refused s-au transformat în Samurai, formație condusă de misteriosul Johnny Silverhand, personajul din Cyberpunk 2077 interpretat de nimeni altul decât actorul Keanu Reeves.

Cyberpunk 2077 este RPG-ul first person open world pregătit de CD Projekt pentru toamna acestui an. În Cyberpunk 2077, jucătorii urmeaza să intre în pielea lui V, un soi de mercenar ce își oferă serviciile celor înstăriți din orașul futuristic Night City.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 19 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Versiunile pentru Xbox One și PlayStation 4 vor putea fi jucate și pe Xbox Series X, respectiv PlayStation 5, iar upgrade-urile next-gen pentru aceste console de nouă generație vor fi oferite în mod gratuit.

Sursa: Cyberpunk 2077 YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News