The Witcher: Nightmare of the Wolf – trailer complet pentru filmul ce urmează să fie lansat pe Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 10.08.2021
The Witcher: Nightmare of the Wolf – trailer complet pentru filmul ce urmează să fie lansat pe Netflix
Foto: CD Projekt RED

The Witcher: Nightmare of the Wolf este un nou proiect al celor de la Netflix plasat în universul creat de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Este vorba despre un film de animație, realizat în colaborare cu Studio MIR, al cărui trailer complet poate fi vizionat în continuare.

Nightmare of the Wolf se va concentra pe perioada ce a precedat apariția lui Geralt din Rivia, eroul principal fiind, de această dată, nimeni altul decât Vesemir, un tânăr vânător de monștri ce, mai târziu, va deveni mentorul lui Geralt.

Filmul este animat de Studio MIR, scenariul fiind scris de Beau DeMayo, iar regia semnată de Kwang Il Han. În distribuție vom regăsi actorii Theo James (Vesemir), Lara Pulver (Tetra), Graham McTavish (Deglan) și Mary McDonnell (Lady Zerbst).

The Witcher: Nightmare of the Wolf va fi disponibil pe Netflix începând cu 23 august 2021.

Serialul The Witcher se pregătește de al doilea sezon

Încă din 2017, Netflix a achiziționat drepturile pentru a realiza proiecte bazate pe seria de romane The Witcher, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski.

Primul sezon al serialului The Witcher a fost lansat în luna decembrie a anului 2019, rolurile principale fiind interpretate de actorii Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (Ciri) și Anya Chalotra (Yennefer). Serialul The Witcher a fost primit cu căldură de fani, succesul înregistrat determinându-i pe producători să creeze și un al doilea sezon.

Cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher va începe pe Netflix din 17 decembrie 2021.

Sursa: Netflix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News