Top 20 – cele mai aşteptate jocuri din 2017 (partea a 2-a)

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2017
Top 20 - cele mai aşteptate jocuri din 2017 (partea a 2-a)

Am ajuns la cea de-a doua parte a topului nostru dedicat celor mai aşteptate jocuri din 2017. În primul episod am adus în discuţie mai multe tipuri de jocuri, pornind de la platformere indie, trecând prin titluri de strategie şi ajungând până la RPG-uri şi fighting games. Azi continuăm în aceeaşi manieră, cu titluri extrem de aşteptate, multiplayer şi single player, shootere, horror-uri, aventuri misterioase sau chiar confruntări între super eroi.

Vă reamintim că topul final va fi compus din nu mai puţin de douăzeci de jocuri, fiind nominalizate doar titluri deja anunţate în mod oficial, ale căror lansări au fost confirmate pentru anul 2017.


15. TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS
(Ubisoft)
PlayStation 4/Xbox One/PC

Cele mai recente titluri ale seriei Ghost Recon au reuşit să ne creeze unele asteptări la nivelul cărora, din păcate, jocurile propriu-zise nu au fost capabile să se ridice. Noul Ghost Recon Wildlands îşi propune să îndrepte toate aceste greşeli, adaugând un element foarte popular în ziua de azi: mediul de joc open world, precum şi libertatea ce reiese din posibilitatea de a aborda fiecare misiune după dorinţa jucătorului. Sau a jucătorilor, pentru că întreaga aventură din Bolivia va putea fi abordată în mod cooperativ de către patru prieteni.

Data lansării: 7 martie 2017


14. FOR HONOR
(Ubisoft)
PlayStation 4/Xbox One/PC

Dacă în privinţa seriilor deja familiare ne-am cam obişnuit cu oferta celor de la Ubisoft, For Honor se vrea o veritabilă pată de culoare în portofoliul publisherului francez. Jocul va spune povestea triburilor medievale, ce trebuie să lupte pentru a supravieţui în faţa ameninţării venite din partea trupelor Blackstone Legions şi a conducătorului acestora, nemilosul Apollyon. Jucătorii vor avea posibilitatea de a întruchipa 12 clase de cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare cu propriile arme, echipamente şi abilităţi, fie în cadrul multiplayer-ului sângeros, fie pe parcursul campaniei single player din For Honor.

Data lansării: 14 februarie 2017


13. INJUSTICE 2
(NetherRealm Studios/Warner Bros. Interactive Entertainment)
PlayStation 4/Xbox One

Părinţii seriei Mortal Kombat se întorc cu un nou episod al seriei Injustice. Cu alte cuvinte, vom avea din nou ocazia să ne spargem capetele cu super eroi precum Batman, Superman, Aquaman, Flash sau Supergirl, precum şi cu cei mai cunoscuţi răufăcători din universul DC Comics. Pe lângă distribuţia de personaje mai generoasă şi elemente împrumutate din cel mai recent Mortal Kombat, vom avea parte şi de o noutate absolută: jucătorii îşi vor putea personaliza eroii favoriţi cu tot felul de elemente decorative deblocate prin intermediul loot box-urilor. Batman sau Superman? Voi veţi decide…

Data lansării: 19 mai 2017


12. OUTLAST 2
(Red Barrels)
PlayStation 4/Xbox One/PC

Primul titlu al seriei Outlast ar trebui considerat un „must play” pentru fanii jocurilor horror, fiind oferit gratuit în trecut în cadrul abonamentelor PlayStation Plus (pentru PS4) şi Xbox Live Gold (pentru Xbox One). Continuarea va avea loc în acelaşi univers, însă va folosi o distribuţie de personaje complet nouă, precum şi un alt loc în care se vor desfăşura evenimentele: cameramanul Blake Langermann, împreună cu nevasta sa, călătoresc spre un sătuc izolat din canioanele statului Arizona, pentru a investiga misterioasa moarte a unei femei neidentificate. Elicopterul celor doi se prăbuşeşte, Blake trezindu-se într-o comunitate de cultişti, convinşi că sfârşitul lumii este aproape.

Perioadă estimată pentru lansare: prima jumătate a anului 2017


11. DETROIT: BECOME HUMAN
(Quantic Dream/Sony Interactive Entertainment)
PlayStation 4

Detroit: Become Human este următoarea aventură dezvoltată de David Cage şi studioul său Quantic Dream. Jocul a fost prezentat drept continuarea poveştii androidului Kara, începută într-un demo tehnologic dezvăluit în 2012. Kara este o fiinţă artificială, un android, ce dobândeşte sentimente, într-o lume ce a îmbrăţişat conceptul roboţilor umanoizi. În rolul Karei îşi va face apariţia actriţa Valorie Curry, distribuţia urmând să fie completată de Bryan Dechart, în rolul androidului Connor, cel de-al doilea personaj jucabil din Detroit: Become Human. Evident, va reveni sistemul de alegeri caracteristic creaţiilor Quantic Dream, deciziile luate de jucător având darul de a modifica complet povestea şi experienţa ulterioară de joc.

Perioadă estimată pentru lansare: 2017


Vă invităm să reveniţi pe Go4games în următoarele zile pentru continuarea topului nostru dedicat celor mai aşteptate jocuri din 2017. De asemenea, nu uitaţi să ne împărtăsiţi şi opiniile voastre despre ce titluri programate pentru acest an ar merita să se regăsească în acest clasament.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News