Trailer final pentru serialul Halo. Cum va putea fi urmărit în România

Autor: Cosmin Aionita | 15.03.2022
Trailer final pentru serialul Halo. Cum va putea fi urmărit în România
Foto: Showtime

Cu mai puțin de zece zile rămase până la premieră, a fost lansat un nou trailer complet pentru serialul Halo, ce va debuta prin intermediul platformei de streaming Paramount+ pe 24 martie 2022. Mai târziu, serialul Halo s-ar putea să fie disponibil și pentru privitorii din România.

În acest serial Halo, actorul Pablo Schreiber, cunoscut din serialul American Gods, îl va interpreta pe Master Chief, în timp ce Jen Taylor, actrița ce i-a dat voce Cortanei în seria de jocuri Halo, își va relua rolul. Din distribuția serialului mai fac parte Natascha McElhone (Dr. Catherine Elizabeth Halsey), Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Ryan McParland, Charlie Murphy și Danny Sapani.

Inițiat de canalul american Showtime, primul sezon al serialului este format din zece episoade și va fi în disponibil în Statele Unite ale Americii exclusiv prin intermediul platformei Paramount+.

Cu acțiunea plasată în secolul al XXVI-lea, serialul Halo va relata confruntarea dintre umanitate și amenințarea extraterestră Covenant. De altfel, cei de la 343 Industries, dezvoltatorii seriei de jocuri video Halo, au dezvăluit că întreaga poveste din serial va beneficia de propria cronologie, diferită de cea a jocurilor, numită “silver timeline”. Astfel, și cei ce nu dețin foarte multe informații despre evenimentele din seria Halo se vor putea bucura de serial.

Evident, punctele narative importante ale seriei de jocuri vor fi transpuse și în serialul Halo, iar 343 a menționat că există posibilitatea ca serialul să includă și referințe la universul extins Halo, relatat în benzile desenate sau romanele din această serie.

În curând și în România?

Noul serial Halo va debuta pe 24 martie 2022, prin intermediul platformei de streaming Paramount+. În mod normal, serialul Halo ar urma să fie disponibil și în România odată cu lansarea serviciului SkyShowtime în țara noastră, ce ar trebui să aibă loc în cursul acestui an.

SkyShowtime va oferi conținut video din portofoliul de mărci NBC/Universal, Sky și Viacom/CBS, inclusiv titluri de la Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals (aici s-ar încadra serialul Halo), Sky Studios, Universal Pictures și Peacock (ce a achiziționat drepturile pentru serialul Twisted Metal).

Sursa: Paramount Plus YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News