Twisted Metal va fi transformat într-un serial TV cu actorul Anthony Mackie

Autor: Cosmin Aionita | 01.03.2022
Twisted Metal va fi transformat într-un serial TV cu actorul Anthony Mackie
Foto: Sony; Mega

Peacock, serviciul de streaming video deținut și operat de NBCUniversal (subsidiară a Comcast), a comandat un prim sezon al serialului Twisted Metal, realizat pe baza seriei de jocuri video cu același nume. Este vorba despre o nouă producție de la Sony Pictures TV, PlayStation Productions și Universal Television, cu actorul Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) atât în rolul principal, cât și în postura de producător executiv.

Scenariul acestei adaptări pentru televiziune a jocurilor Twisted Metal a fost scris de Michael Jonathan Smith (Cobra Kai), care joacă și rolul de producător executiv și gestionează întregul proiect.

Bazat pe seria de jocuri ce scotea în evidență luptele motorizate dintre diferiți piloți și vehiculele acestora, serialul Twisted Metal propune o formulă un pic diferită. Conceput drept o comedie cu elemente de acțiune, serialul cu episoade de câte jumătate de ora îl va pune pe Mackie în rolul lui John Doe, un șofer sărit de pe fix căruia îi este oferită șansa la o viață mai bună. Condiția? Să livreze un pachet misterios printr-un pustiu post-apocaliptic, în timp ce alți „șoferi”, aflați la bordul altor vehicule de luptă (inclusiv un clovn sadic ce conduce o camionetă de înghețată), încearcă să-l oprească.

Twisted Metal se alătură astfel proiectelor pe care divizia PlayStation Productions le co-produce, pe lângă viitorul serial The Last of Us, realizat în colaborare cu HBO, și proaspăt lansatul film Uncharted, ce se bucură de succes în sălile de cinematograf.

Sursa: Deadline

Urmărește Go4Games.ro pe Google News