Trailer oficial pentru al doilea sezon The Witcher. Când va fi lansat pe Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 01.11.2021
Trailer oficial pentru al doilea sezon The Witcher. Când va fi lansat pe Netflix
Foto: Netflix

Cu puțin peste o lună rămasă până la debutul celui de-al doilea sezon din serialul The Witcher, Netflix a publicat și trailer-ul oficial pentru a doua parte a aventurilor lui Geralt. Netflix a achiziționat încă din 2017 drepturile pentru a realiza acest serial bazat pe seria de romane The Witcher, scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski, iar în secvențele de mai jos puteți observa câteva secvențe preluate direct din aceste cărți.

Primul sezon al serialului The Witcher a fost lansat în luna decembrie a anului 2019, rolurile principale fiind interpretate de actorii Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (Ciri) și Anya Chalotra (Yennefer). Ecranizarea s-a bucurat de succes, iar, pentru cel de-al doilea sezon, Netflix a ridicat nivelul producției: s-a filmat în nu mai puțin de 15 locații, distribuția a inclus, de această dată, 89 de actori, iar întreaga echipă producătoare a fost formată din 1200 de persoane.

Pe lângă trailer-ul de mai sus, cei de la Netflix au oferit și o scurtă descriere a intrigii ce va sta la baza evenimentelor din cel de-al doilea sezon The Witcher:

Fiind convins că Yennefer și-a pierdut viața în Bătălia de la Sodden, Geralt of Rivia o aduce pe prințesa Cirilla în cel mai sigur loc pe care îl cunoaște: casa lui din Kaer Morhen, unde și-a petrecut copilăria. În timp ce regii, elfii, oamenii și demonii își dispută supremația întregului continent, Geralt trebuie să o protejeze pe tânara Ciri de o amenințare mult mai periculoasă: misterioasa putere pe care aceasta o posedă.

Cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher va putea fi vizionat pe Netflix începând cu 17 decembrie 2021.

Sursa: Netflix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News