Trailer-ul pentru GTA 6 va fi lansat săptămâna aceasta. Când îl vom putea urmări

Autor: Cosmin Aionita | 01.12.2023
Trailer-ul pentru GTA 6 va fi lansat săptămâna aceasta. Când îl vom putea urmări
Foto: Rockstar Games

Luna aceasta marchează aniversarea de 25 de ani de existență pentru Rockstar Games, iar aceasta reprezintă ocazia perfectă pentru a lansa primul trailer pentru următorul joc din seria Grand Theft Auto. Prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare, Rockstar Games a anunțat data și ora la care vor publica primul trailer pentru GTA 6: marți, 5 decembrie 2023, la ora 16:00 (ora României).

Anunțat la începutul anului 2022, următorul capitol din seria GTA se află în dezvoltare în cadrul studiourilor Rockstar Games. Trailer-ul pregătit pentru marțea viitoare va fi primul material oficial din GTA 6 pe care producătorul urmează să-l publice, chiar dacă serverele Rockstar Games au fost sparte, iar informații despre joc sustrase în luna septembrie a anului trecut.

Având în vedere că jocurile seriei GTA s-au vândut în peste 375 de milioane de exemplare, dintre care peste 180 de milioane numai Grand Theft Auto V, Strauss Zelnick, CEO al Take-Two (compania de care aparține Rockstar Games) este încrezător că următorul titlu GTA va stabili “noi standarde creative pentru serie, pentru industrie și pentru tot divertismentul”.

Sursa: Rockstar Games Twitter / X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News