Trailerul serialului animat Arcane, proiectat pe una dintre cele mai faimoase clădiri din lume

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2021
Trailerul serialului animat Arcane, proiectat pe una dintre cele mai faimoase clădiri din lume
Foto: Riot Games

Celebra clădire Burj Khalifa din Dubai a difuzat duminică seara un trailer special cu noua serie animată Arcane, ce urmează să fie lansată pe Netflix începând cu 7 noiembrie 2021.

Trailerul a rulat pe cei peste 820 de metri și cele 160 de etaje ale celei mai înalte clădiri din lume, prezentând povestea și personaje din serial înainte de premiera globală.

Serialul Arcane debutează pe Netflix

Serialul Arcane, realizat de Riot Games împreună cu Fortiche Productions, va avea premiera duminică, 7 noiembrie, pe Netflix. Premiera serialului va fi în centrul unui eveniment global pentru jucătorii și fanii League of Legends, alături de Campionatul Mondial League of Legends din 2021, competiție care anul trecut a avut 49,45 de milioane de spectatori simultani din întreaga lume.

Bazat pe universul League of Legends, Arcane spune povestea conflictului dintre orașul bogat Piltover și mahalalele orașului subteran Zaun. Cunoscut în Runeterra drept „orașul progresului”, multe dintre cele mai strălucite minți locuiesc în Piltover. Însă creația tehnologiei hextech, care îi va permite unui om să controleze energia magică, amenință acest echilibru dintre cele două orașe. În timp ce Arcane spune poveștile campionilor din League of Legends, seria este de sine stătătoare, având o lume complexă cu povestiri surprinzătoare, pline de decizii morale.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News