Ubisoft a amânat Rainbow Six Extraction și Riders Republic. Când vor fi lansate jocurile

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2021
Ubisoft a amânat Rainbow Six Extraction și Riders Republic. Când vor fi lansate jocurile
Foto: Ubisoft

Ubisoft a adus două anunțuri mai puțin plăcute pentru fanii jocurilor companiei. Astfel, două dintre titlurile companiei a fost amânate: shooter-ul co-op Rainbow Six Extraction și jocul dedicat sporturilor extreme Riders Republic.

Rainbow Six Extraction, amânat pentru 2022

În cazul lui Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, cei de la Ubisoft și-au propus obiective ambițioase, cum ar fi implementarea unor moduri precum Missing in Action sau The Sprawl, toate acestea în contextul unei experiențe de shooter cooperativ cu valori de producție de nivel AAA.

Pentru a atinge acest scop, echipa de producție are nevoie de mai mult timp pentru dezvoltarea și finisarea jocului, lansarea lui Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction fiind amânată până în luna ianuarie a anului 2022. Jocul ar urma să-și facă apariția pe consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC (Ubisoft Connect) și Google Stadia, cu suport multiplayer cross-platform între toate aceste platforme.

Riders Republic întârzie mai bine de o lună

Față de Rainbow Six Extraction, Riders Republic se pregătește de viitoarea sesiune de testare beta, ce va reprezenta prima ocazie pe care jucătorii o vor avea de a încerca titlul dedicat sporturilor extreme pregătit de Ubisoft.

Pentru a pune la punct toate pregătirile necesare acestui beta (va puteți înscrie aici pentru a participa), dar și pentru a fi siguri ca vor livra titlul pe care l-au promis inițial, cei de la Ubisoft au luat hotărârea de a amâna data de lansare a jocului: așteptat inițial pe 2 septembrie 2021, Riders Republic a fost reprogramat pentru 28 octombrie 2021.

Riders Republic va beneficia de versiuni pentru consolele Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, dar și pentru PC și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft, Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News