Ubisoft anunţă “Ubisoft Forward”, un eveniment digital ce va înlocui conferinţa de presă a companiei de la E3. Când va avea loc şi cum va putea fi urmărit

Autor: Cosmin Aionita | 12.05.2020
Ubisoft anunţă “Ubisoft Forward”, un eveniment digital ce va înlocui conferinţa de presă a companiei de la E3. Când va avea loc şi cum va putea fi urmărit

După cum ştim deja, evenimentele majore de gaming programate iniţial pentru acest an au avut de suferit din cauza pandemiei globale de COVID-19, atât E3 2020, cât şi Gamescom 2020 (cel puţin în ediţia sa fizică) fiind anulate. Chiar şi în aceste condiţii, industria jocurilor video nu stă pe loc, iar atât Sony, cât şi Microsoft au pus la punct evenimente digitale, transmise online, prin intermediul cărora au prezentat specificaţiile tehnice ale consolei PlayStation 5, respectiv o primă selecţie de jocuri pentru Xbox Series X.

Iar cele două companii nu se vor opri aici: Microsoft a confirmat deja ca vor organiza astfel de prezentări în fiecare lună, până la apariţia noilor console Xbox Series X, iar zvonurile indică, de asemenea, că Sony pregăteşte o prezentare majoră pentru PlayStation 5 în luna iunie a acestui an. De altfel, Geoff Kighley şi al său program Summer Game Fest ne-au “avertizat” că vom avea parte de o vară foarte bogată în astfel de anunţuri şi prezentări digitalizate.

Iată că şi Ubisoft intră în această “horă”, anunţând că va susţine “Ubisoft Forward”, propria prezentare digitală, pe 12 iulie 2020, cu începere de la 22:00 (ora României). Compania promite un eveniment de amploare, realizat în stilul conferinţelor de presă de la E3, în care vom avea parte de noi dezvăluiri de jocuri, de noutăţi, prezentări şi multe altele.

Şi, având în vedere ca “Ubisoft Forward” este programat în iulie, cu o lună mai târziu decât ar fi trebuit să aibă loc E3 2020 şi cu o lună mai devreme decât era plănuit Gamescom 2020, ne aşteptam ca, în cadrul acestui eveniment, să avem parte de o “porţie dublă” de noutăţi din partea celor de la Ubisoft.

După cum v-am obişnuit în ultimii ani, întreaga prezentare “Ubisoft Forward” va putea fi urmărită în direct pe 12 iulie 2020, de la 22:00 (ora României), chiar aici, pe Go4games.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News