Sfârșit de drum pentru Watch Dogs Legion: Ubisoft întrerupe suportul pentru joc

Autor: Cosmin Aionita | 24.01.2022
Sfârșit de drum pentru Watch Dogs Legion: Ubisoft întrerupe suportul pentru joc

Lansat în toamna anului 2020, Watch Dogs Legion a fost probabil cel mai bun joc oferit de Ubisoft în ultima perioadă, fiind una dintre puținele realizări ale companiei care îmbrățișa o formulă open world mai clasică, ce nu impunea grinding-ul ca metodă principală de progresie. Iată că, cu nici doi ani scurși de la apariția pe piață, Watch Dogs Legion a ajuns la final de drum, Ubisoft confirmând că va întrerupe suportul pentru acest titlu.

Astfel, update-ul 5.6 a fost cel din urmă pentru Watch Dogs Legion, marcând și debutul sezonului final de recompense din modul online al jocului (Season 5 Stripes). După ce și acest sezon se va fi încheiat, sezoanele 3-5 se vor se repeta ciclic în joc, oferind utilizatorilor posibilitatea de a câștiga recompensele pe care, poate, le-au ratat în trecut.

Ce-i drept, de-a lungul timpului scurs de la apariție, Watch Dogs Legion a beneficiat de suport constant, componenta Online aducând noi misiuni în Londra prin intermediul modului Tactical Ops, precum și a foarte simpaticului Spiderbot Arena, un mod de joc PvP antrenant.

Nu a lipsit nici transformarea Londrei într-o zonă invadată de zombies cu expansion-ul Legion of the Dead, dar nici adăugarea de noi personaje jucabile, precum Mina Sidhu, Helen sau Darcy. Cireașa de pe tort a fost expansion-ul Bloodline, care l-a adus din nou în prim plan pe Aiden Pearce (eroul primului Watch Dogs).

Jocul rămâne disponibil pe toate platformele

Watch Dogs Legion s-a făcut remarcat grație faptului că povestea nu se rezuma la un singur erou principal: jucătorii puteau intra în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilități speciale, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricțiilor impuse de autorități.

Acțiunea era plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, într-un viitor apropiat. Societatea, politica, tehnologia și influențele culturilor străine schimbaseră pentru totdeauna fața capitalei Marii Britanii, orașul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Watch Dogs Legion este disponibil în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News