Ubisoft numește un nou supervizor al seriei Tom Clancy’s The Division. Urmează The Division 3

Autor: Cosmin Aionita | 25.09.2023
Ubisoft numește un nou supervizor al seriei Tom Clancy’s The Division. Urmează The Division 3

Ubisoft a anunțat că Julian Gerighty a fost numit în poziția de producător executiv al francizei Tom Clancy’s The Division. Din aceasta postură, Gerighty va superviza toate jocurile și produsele The Division, inclusiv viitorul Tom Clancy’s The Division 3, de a cărui producție va fi responsabil studioul Massive Entertainment. În cadrul acestuia, se construiește deja o echipă dedicată acestui viitor joc.

Conform comunicării oficiale venite din partea publisher-ului, Gerighty va direcționa toate elementele brand-ului The Division într-o direcție unificată. Aici sunt incluse supervizarea dezvoltării, a operațiunilor, dar și a viziunii creative, alături de echipele de dezvoltare implicate chiar acum în dezvoltarea unor jocuri precum Tom Clancy’s The Division Resurgence, Tom Clancy’s The Division Heartland și Tom Clancy’s The Division 2.

Dedicarea față de brand și înțelegerea acestuia, împreună cu experiența sa extinsă în domeniul dezvoltării de jocuri, îl fac pe Julian alegerea perfecta pentru acest post, pornind astfel o nouă eră pentru Tom Clancy’s The Disivion. Abilitatea sa dea a cultiva și întreține relațiile de colaborare va juca un rol-cheie în viitorul fracizei Tom Clancy’s The Division, ce însumează peste 40 de milioane de jucători în toate titlurile sale.

– Thomas Andrén, Managing Director at Massive Entertainment

În același timp, Julian Gerighty va rămâne complet dedicat dezvoltării jocului Star Wars Outlaws, urmând să rămână alături de echipa producătoare pentru a se asigura că acest titlu va atinge potențialul viziunii creative inițiale și va oferi o experiența pe măsura așteptărilor jucătorilor din toata lumea.

Julian Gerighty și-a început cariera în cadrul studioului principal Ubisoft din Paris, ajungând apoi să lucreze la unele dintre cele mai populare serii din portofoliul publisher-ului, cum ar fi Tom Clancy’s Splinter Cell, Tom Clancy’s Ghost Recon, The Crew și Tom Clancy’s The Division.

Sunt doar câteva jocuri despre care pot spune cu sinceritate ca m-au impresionat profund prima data când le-am văzut, iar Tom Clancy’s The Division este unul dintre acestea. M-a prins imediat, precum a făcut-o cu mulți alții care aparțin de această comunitate devotată de jucători. Este un privilegiu și o onoare să am șansa de a continua să construiesc experiențe incredibile, de neuitat, în acest univers, alături de unele dintre cele mai talentate echipe de pe întregul glob. Abia aștept ce urmează.

– Julian Gerighty, Executive Producer pentru brand-ul Tom Clancy’s The Division, Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News