Ubisoft oferă gratuit jocul Assassin’s Creed II pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 14.04.2020
Ubisoft oferă gratuit jocul Assassin’s Creed II pentru PC

Ubisoft continuă să ofere jocuri gratuite pentru a ne face sa trecem mai uşor peste această perioadă dificilă. Astfel, începând de astăzi şi până pe 17 aprilie 2020, la ora 16:00, veţi putea adăuga gratuit jocul Assassin’s Creed II pentru PC în colecţiile voastre de Uplay. Odată realizat acest pas, veţi putea descărca şi juca Assassin’s Creed II oricând doriţi.

Assassin’s Creed II este probabil cel mai apreciat joc Assassin’s Creed, fiind primul titlu al seriei în care jucătorii fac cunoştinţă cu unul dintre cei mai iubiţi protagonişti – Ezio Auditore da Firenze. Jucătorii îl vor acompania pe tânărul erou în misiunea sa de răzbunare împotriva Cavalerilor Templieri care i-au ucis familia. Pe parcursul poveştii, Ezio se alătura ordinului asasinilor, oferindu-vă ocazia de a explora întregi oraşe emblematice ale Italiei, precum Florenţa şi Veneţia.

Pentru a adăuga Assassin’s Creed II în biblioteca voastra de jocuri de pe Uplay, accesaţi free.ubisoft.com, apăsaţi butonul “Get Free Game” din dreptul logo-ului Assassin’s Creed II şi urmaţi intrucţiunile de pe ecran.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News