Ubisoft oferă jocuri gratuite pe timp de carantină: Child of Light, Rabbids Coding, Ghost Recon Breakpoint şi altele

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2020
Ubisoft oferă jocuri gratuite pe timp de carantină: Child of Light, Rabbids Coding, Ghost Recon Breakpoint şi altele
Foto: Ubisoft

Ubisoft se alătura iniţiativei de a ţine oamenii în case, având în vedere restricţiile impuse de autorităţi împotriva pandemiei de COVID-19, oferind fanilor o serie de jocuri gratuite.

În fruntea listei se află Child of Light, un RPG clasic cu o prezentare 2D, plină de farmec şi inocenţă, ce aminteşte de poveştile copilăriei. Jocul relatează aventurile Aurorei, fiica ducelui de Austria, care cade victimă unei vrăji misterioase şi devine captivă în cadrul unui vis. Pentru a se putea întoarce în lumea ei, copila cu părul de foc trebuie să readucă pe cerul din Lemuria stelele, Luna şi Soarele, furate de o vrăjitoare malefică. Puteţi adăuga Child of Light gratuit în cadrul bibliotecii dvs. de titluri de pe Uplay până pe 28 martie 2020, la ora 15:00.

De asemenea, Ubisoft mai pune la dispoziţia doritorilor un weekend gratuit pentru recentul Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (26 – 30 martie 2020, atât pe PC, cât şi pe consolele PlayStation 4 şi Xbox One), precum şi alte titluri gratuite – Rabbids Coding şi Might & Magic: Chess Royale –, dar şi o serie de versiuni demo şi trial (Trials Rising, The Crew 2, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Tom Clancy’s The Division).

Toate aceste pot fi descărcate gratuit accesând pagina https://free.ubisoft.com/ şi selectând jocul dorit.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News