Serviciul Ubisoft+ va fi lansat pe Xbox. Rainbow Six Extraction, inclus în abonamentul Game Pass

Autor: Cosmin Aionita | 06.01.2022
Serviciul Ubisoft+ va fi lansat pe Xbox. Rainbow Six Extraction, inclus în abonamentul Game Pass
Foto: Ubisoft

Ubisoft a anunțat că își va aduce serviciul Ubisoft+ și pe platformele Xbox în viitorul apropiat. Lansat pe PC în toamna anului 2019 sub vechiul nume de Uplay+, serviciul se baza pe plata unui abonament lunar ce garanta accesul la o selecție de peste 100 de jocuri din portofoliul Ubisoft pentru PC, prin intermediul fostei aplicații Uplay (acum Ubisoft Connect).

Unul dintre atuurile Ubisoft+ este includerea în abonamente a celor mai recente titluri ale companiei, imediat ce acestea devin disponibile. Mai mult, abonații primesc edițiile Gold sau Ultimate ale acestor jocuri, cu toate pachetele DLC și/sau Season Pass-urile incluse. Pe PC, prețul unui abonament lunar Ubisoft+ este de 14,99€. Serviciul Ubisoft+ este disponibil acum și prin intermediul platformei de cloud streaming Google Stadia, iar lansarea sa pe platformele Xbox urmează să aibă loc în viitorul apropiat.

Până atunci însă, Ubisoft își va aduce propria contribuție la serviciul Xbox Game Pass, urmând să ofere abonaților, încă din momentul lansării, noul shooter multiplayer co-op Rainbow Six Extraction. Astfel, jocul va fi inclus atât în abonamentul Xbox Game Pass, disponibil pe consolele Xbox, cât și în cel PC Game Pass, disponibil pe PC-urile echipate cu sistemele de operare Windows 10 și Windows 11.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction va fi lansat pe 20 ianurie 2022, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia și PC, prin Epic Games Store și Ubisoft Connect.

Sursa: Ubisoft