Ubisoft România: cum arată noile sedii ale studiourilor din București și Craiova. Ce poziții sunt disponibile acum în cadrul companiei

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2022
Ubisoft România: cum arată noile sedii ale studiourilor din București și Craiova. Ce poziții sunt disponibile acum în cadrul companiei
Foto: Ubisoft București

Ubisoft România, cel mai vechi reprezentant în România al unui publisher important, anunță schimbări majore pentru studiourile din București și Craiova. Două noi sedii au fost special amenajate pentru „a reflecta ADN-ul companiei” și au fost recent inaugurate pentru cei aproape 2000 de angajați.

Noile sedii pun la dispoziția angajaților condiții optime pentru desfășurarea activității și marchează un nou început pentru Ubisoft România. Evenimentele fac parte din strategia pe termen lung a companiei în țara noastră, propunându-și să devină lead-site pentru viitoare titluri și proiecte internaționale Ubisoft și, astfel, să poziționeze România pe harta marilor jucători din industria de gaming.

Ubisoft România
Foto: Ubisoft București

Situat în incinta ansamblului J8 Office Park, noul sediu din București dispune de o suprafață totală de 23000 de metri pătrați și reunește, în total, 1800 de angajați. Schimbarea este prezentă și în Craiova, unde cei 150 de angajați ai studioului s-au mutat deja în incinta Electroputere Parc, într-un spațiu cu o suprafață totală de 2000 mp.

Ubisoft România
Foto: Ubisoft București

Studiourile au fost amenajate punând accent pe starea de spirit a angajaților, pe dezvoltarea productivității și creativității lor și includ numeroase spații de recreere, săli de jocuri, spații comune de lucru, birouri individuale, săli de întâlnire și spații generoase pentru luat masa, de tip “cafeteria” (cantină).

Noile birouri reflectă direcția ambițioasă a companiei, aceea de a crea un mix de experiențe și beneficii, care să răspundă nevoilor diverse ale angajaților din București și Craiova.

Ubisoft România
Foto: Ubisoft București

Cele două studiouri au celebrat inaugurarea sediilor prin activități interne, care au inclus și prezența unor food truck-uri și a unei cabine foto în fiecare locație, ocazie cu care angajații s-au revăzut și au reluat legăturile, după doi ani desfășurați în regim “work from home”.

Cristian Pană, Managing Director Ubisoft România și Serbia, a declarat:

Toți angajații noștri din București și Craiova au acum un spațiu de lucru modern, care să răspundă tuturor nevoilor lor. Cele două birouri ne oferă mediile potrivite pentru dezvoltarea noilor experiențe de entertainment cu impact la nivel global, dar și pentru îndeplinirea unei noi ambiții – aceea de a deveni un hub regional al industriei de gaming. Aceste lucruri reprezintă doar un prim pas în drumul nostru de a transforma Ubisoft România în cel mai dorit angajator din industria de entertainment și tech. Cu acest gând, am lansat recent și o serie de programe interne, destinate tuturor angajaților, cu focus pe zonele de well-being, learning și development, iar acesta este doar începutul.

Ubisoft România
Foto: Ubisoft Craiova
Ubisoft România
Foto: Ubisoft Craiova

Ubisoft România, liderul pieței locale de gaming

De 30 de ani, încă de la deschiderea studioului din București în 1992, Ubisoft România a fost și rămâne un pilon strategic important pentru dezvoltarea companiei la nivel global, sediul din București fiind și primul studio deschis în afara granițelor franceze și al doilea cel mai mare din lume.

Echipele locale au deja o expertiză consacrată în co-dezvoltarea, alături de alte studiouri Ubisoft, a numeroase titluri și francize internaționale. În continuare, una dintre ambițiile companiei este să devină lead-site pentru noi proiecte Ubisoft, lucru care va contribui la poziționarea României pe harta marilor jucători de gaming din piața internațională.

Odată cu relocarea celor două sedii, din București și Craiova, Ubisoft România își consolidează poziția favorabilă în industria de gaming, una dintre cele mai dinamice și atractive sectoare de angajare. În prezent, compania deține mai mult de o treime din forța de muncă din industrie pe plan local și caută în continuare talente pentru pozițiile deschise în toate departamentele, disponibile aici.

Sursa: Ubisoft România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News