Un nou bundle NVIDIA: cumperi GeForce RTX, primești Marvel’s Spider-Man Remastered pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 08.09.2022
Un nou bundle NVIDIA: cumperi GeForce RTX, primești Marvel’s Spider-Man Remastered pentru PC
Foto: NVIDIA

NVIDIA a anunțat astăzi că, pentru o perioadă limitată, gamerii care vor cumpăra plăcile video GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti sau anumite sistem desktop sau laptop-uri echipate cu astfel de soluții video, de la partenerii participanți, vor primi un exemplar digital a jocului Marvel’s Spider-Man Remastered, ca parte a bundle-ului “Marvel’s Spider-Man Remastered  GeForce RTX PC”.

Cumpără GeForce RTX și primești Marvel’s Spider-Man Remastered

Marvel’s Spider-Man Remastered beneficiază de efecte ray-traced și o implementare a tehnologiei NVIDIA DLSS, menite să accelereze performanța. Astfel, cu puterea nucleelor RT, GeForce RTX și NVIDIA DLSS, plăcile video GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090 și 3090 Ti promit cea mai bună experiență, cu grafică spectaculoasă și framerate-uri de peste 120 de cadre pe secundă.

Iar dacă deja beneficiezi de un număr crescut de cadre pe secundă, poți alege să pornești NVIDIA DLAA, un mod anti-aliasing bazat pe AI pentru utilizatori care au suficientă performanță și care vor o calitate mai mare a imaginii. DLAA folosește aceeași tehnologie dezvoltată pentru DLSS, dar funcționează pe rezoluția nativă, pentru a maximiza calitatea imaginii. Cu NVIDIA DLAA, Marvel’s Spider-Man Remastered promite să fie și mai detaliat.

Dacă joci Marvel’s Spider-Man Remastered pe o placă video GeForce RTX, fie într-un desktop sau un laptop, vei beneficia și de efecte ray-traced îmbunătățite, datorită nucleelor RT dedicate, regăsite pe fiecare implementare video RTX.

Noul bundle Marvel’s Spider-Man Remastered GeForce RTX seria 30 cu Marvel’s Spider-Man Remastered este disponibil acum pentru o perioadă limitată.

Sursa: NVIDIA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News