Un nou joc Red Dead Redemption de la Rockstar Games?

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2016
Un nou joc Red Dead Redemption de la Rockstar Games?

Rockstar Games, studioul ce şi-a câştigat faima graţie seriei Grand Theft Auto, a postat imaginea de mai jos prin intermediul tutoror canalelor de comunicare de tip social media: contul oficial de Facebook al studioului, site-ul oficial, precum şi conturile de Twitter şi Intagram. Ce înseamnă însă fundalul roşu din spatele clasicului logo Rockstar Games?

Rockstar Games

Este vorba, foarte posibil, de un nou joc al seriei Red Dead Redemption, zvonuri despre un asemenea titlu circulând deja de ceva vreme, fără a se concretiza însă. Red Dead Redemption, lansat în 2010 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, s-a bucurat de un succes imens, înregistrând o medie a notelor primite în review-uri de 95 (conform Metacritic) şi vânzări de peste 15 milioane de exemplare (conform VGChartz).

De asemenea, nu ar fi exclusă o remasterizare HD modernă a primului Red Dead Redemption, însă această variantă pare mai puţin plauzibilă, versiunea pentru Xbox 360 a jocului regăsindu-se deja în lista de titluri compatibile cu consola Xbox One, putând fi jucată prin intermediul funcţiei de backwards compatibility a consolei Microsoft.

Este de la sine înţeles faptul că abia aşteptăm să descoperim împreună ce au de gând să anunţe cei de la Rockstar Games…

Urmărește Go4Games.ro pe Google News