Un producător de jocuri video a achiziționat un întreg mall pentru a-l transforma în sediul companiei

Autor: Cosmin Aionita | 06.01.2021
Un producător de jocuri video a achiziționat un întreg mall pentru a-l transforma în sediul companiei

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie cauzată de virusul SARS-CoV-2, iar majoritatea companiilor au preluat modelul lucrului de acasă, există și mari jucători din industria divertismentului digital care se pregătesc de un viitor post-pandemie. Astfel, Epic Games, un producător de jocuri video și tehnologii aferente ce nu mai are nevoie de nicio introducere (Fortnite și Unreal Engine se află pe cartea sa de vizită), a făcut o achiziție impresionantă: a cumpărat un întreg mall pentru a-l transforma în viitorul sediu al companiei.

Epic Games a ajuns la o înțelegere cu Turnbridge Equities și Denali Properties pentru a prelua întregul complex comercial Cary Towne Center din orașul Cary, Carolina de Nord. Mall-ul are o suprafață de aproximativ 91.000 m² și a fost achiziționat de Epic Games pentru a fi transformat în noul său centru de operațiuni, întregul proces urmând să fie finalizat până în anul 2024. Noul complex va include atât clădiri de birouri, cât și spații recreaționale, oferindu-le astfel celor de la Epic Games flexibilitatea de care au nevoie pentru a crea un veritabil campus pentru angajații săi și de a acomoda, în viitor, creșterea de personal a companiei.

mall jocuri video

O relație foarte bună cu autoritățile locale

Producătorul de jocuri video Epic Games va începe „convertirea” fostului mall în noul său sediu în cursul acestui an; până la finalizarea acestui proiect, compania va continua să opereze în locația actuală, plasată pe Bulevardul Crossroads, în același oraș american: Cary din Carolina de Nord. Compania și-a făcut un obicei din a ajuta comunitatea în care își desfășoară activitatea, recrutând și angajând localnici de la universitățile din apropiere.

Deși procesul de transformare a fostului mall în noul campus al Epic Games se află încă în fazele de planificare, compania lucrează deja cu autoritățile din orașul Cary pentru a determina modalitățile în care o partea din proprietate ar putea fi folosita și în folosul comunității. Tocmai relația bună dintre Epic Games și oficialii orașului a determinat compania să investească și să-și continue activitatea, pe termen lung, în Cary.

mall jocuri video

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News