Uncharted 4: A Thief’s End – modul multiplayer Plunder a fost confirmat

Autor: Cosmin Aionita | 25.04.2016
Uncharted 4: A Thief's End - modul multiplayer Plunder a fost confirmat

Sony şi studioul Naughty Dog au confirmat că modul de joc multiplayer Plunder, unul dintre preferatele comunităţii, va fi prezent şi în Uncharted 4: A Thief’s End. Plunder este o variaţiune pe tema Capture The Flag, în care „steagul” (în cazul acesta, un idol) poate fi aruncat către un alt participant la joc. Cu această ocazie, a fost lansat un nou scurt trailer pentru Uncharted 4 şi au fost oferite câteva imagini noi, pe care le puteţi admira mai jos.

Spre deosebire de mai vechile titluri ale seriei, modul de joc Plunder din Uncharted 4: A Thief’s End se va desfăşura între două echipe de câte patru oameni, iar idolul va putea fi cărat şi atunci când personajele escaladează pereţi sau sar peste diferite prăpăstii. Plunder va fi jucabil pe trei hărţi: Island, Madagascar City şi Rooftops, pe care jucătorii au avut deja ocazia să le încerce în versiunea beta a jocului.

Cei de la studioul producator Naughty Dog au promis că, foarte curând, vor dezvălui noi detalii despre Uncharted 4: A Thief’s End. Jocul este aşteptat pe 10 mai 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Uncharted 4 A Thief's End

Uncharted 4 A Thief's EndUncharted 4 A Thief's End

Uncharted 4 A Thief's End

Urmărește Go4Games.ro pe Google News