Uncharted 4: A Thief’s End – o nouă amânare înainte de Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2016
Uncharted 4: A Thief's End - o nouă amânare înainte de Open Beta

Se pare că realizarea şi finisarea jocurilor ce pot rivaliza superproducţiile de la Hollywood nu mai este atât de simplă precum era în trecut. Astfel, Sony şi echipa de la Naughty Dog vin cu o veste nu atât de plăcută pentru fanii Uncharted: lansarea celui de-al patrulea titlu al seriei va fi din nou amânată.

Anunţat iniţial pentru toamna lui 2015, Uncharted 4: A Thief’s End a fost amânat de câteva ori, fiind programat mai întâi pentru sfârşitul lunii martie 2016, apoi pentru perioada similară a lunii aprilie a anului acestuia. De fiecare dată a fost invocată nevoia de timp suplimentar pentru a finisa jocului aşa cum se cuvine.

Cea mai recentă amânare împinge data de lansare pentru Uncharted 4: A Thief’s End până pe 10 mai 2016, nefericitul anunţ fiind făcut chiar de către Shawn Layden, conducătorul diviziei americane a Sony Computer Entertainment. Conform acestuia, această amânare nu are legătură cu procesul de finalizare a jocului, Uncharted 4: A Thief’s End urmând să atingă stadiul gold până la sfârşitul lunii martie. Problema, de această dată, este distribuţia jocului, cererea fiind mult mai mare decât s-ar fi aşteptat cei de la Sony. Astfel, pentru a garanta că Uncharted 4 va ajunge pe piaţă în cantităţi suficiente, este nevoie ca lansarea să fie amânată cu alte două săptămâni.

Pentru a mai îndulci amarul fanilor, a fost totuşi anunţat un nou beta pentru Uncharted 4: A Thief’s End, care, spre deosebire de testul similar din luna decembrie a anului trecut, va fi deschis către absolut toată lumea. Open Beta-ul se va desfăşura în acest weekend, în perioada 4 martie (19:00 ora României) – 7 martie (9:59 ora României) şi va fi deschis către toţi jucătorii, inclusiv cei care nu deţin un abonament PlayStation Plus.

Mai mult, clientul pentru acest beta Uncharted 4: A Thief’s End poate fi chiar acum descărcat de pe PlayStation Store de la această adresă: https://store.playstation.com/#!/en-ro/cid=EP9000-CUSA04051_00-UNCHARTED4MPBETA (link valabil pentru utilizatorii PlayStation Store România; dacă aveţi conturi PSN de Statele Unite sau Marea Britanie intraţi pe PS Store direct din consolă şi descărcaţi clientul).

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat pe 10 mai 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News