Uncharted 4: Survival, dezvăluit în mod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2016
Uncharted 4: Survival, dezvăluit în mod oficial

Promis încă din săptămânile ce au precedat lansarea jocului, modul cooperativ pentru Uncharted 4: A Thief’s End nu se va mai lăsa aşteptat foarte mult timp. Astfel, studioul Naughty Dog tocmai a confirmat că Uncharted 4: Survival, noul mod jucabil atât în cooperativ, cât şi single player, va debuta chiar săptămâna viitoare, la PlayStation Experience 2016, şi va deveni disponibil pentru publicul larg la mijlocul lunii decembrie.

Survival este un mod de joc cooperativ gândit pentru trei jucători (dar abordabil şi single player), bazat pe supravieţuirea în faţa a nu mai puţin de 50 de valuri de atacatori. Deşi Naughty Dog garantează că fanii modurilor Co-op Arena din Uncharted 2 şi 3 se vor simţi ca acasă, noul mod Survival va beneficia şi de noutăţi, precum inamici variaţi (mercenari Shoreline, Brutes, Snipers, Hunters etc.), progresie bazată pe îndeplinirea anumitor obiective, modifiere, precum şi apariţia unor boşi, la fiecare zece valuri. Este vorba de spiritele fondatorilor oraşului Libertalia, conduse de nimeni altul decat Henry Avery, fiecare urmând să beneficieze de o serie de puteri supranaturale.

Modul de joc Survival va beneficia şi de propriul sistem de progresie, propriile Relic Challenges şi loadout-uri, precum şi de nu mai puţin de 10 hărţi.

Mai mult, zvonurile vorbesc şi despre un DLC single player, ce urmează să fie anunţat tot în cadrul PlayStation Experience 2016, în care Sam Drake, fratele lui Nathan Drake, ar juca rolul principal.

Uncharted 4 Survival

Uncharted 4 SurvivalUncharted 4 Survival

Urmărește Go4Games.ro pe Google News