Uncharted Collection şi Journey, gratis pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2020
Uncharted Collection şi Journey, gratis pe PlayStation 4

Ca parte a iniţiativei Play At Home, gândită pentru a lupta împotriva pandemiei globale de coronavirus, Sony Interactive Entertainment a dat undă verde jocurilor gratuite promise: Uncharted: The Nathan Drake Collection pentru PlayStation 4 şi Journey pentru PlayStation 3 şi PlayStation 4.

Acestea pot fi adăugate bibliotecilor personale de jocuri de pe PlayStation Network, în mod gratuit, până pe 6 mai 2020 şi, odată parcurs acest pas, jocurile vor putea fi descărcate şi jucate oricând doriţi, chiar şi după depăşirea acestui termen. Pentru a descărca Uncharted: The Nathan Drake Collection şi Journey, urmaţi link-urile de mai jos:

Descarcă gratuit Uncharted: The Nathan Drake Collection pentru PlayStation 4
Descarcă gratuit Journey pentru PlayStation 4 / PlayStation 3

Uncharted: The Nathan Drake Collection oferă campaniile single player ale primelor trei jocuri din serie: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves şi Uncharted 3: Drake’s Deception, remasterizate cu modele, iluminare şi texturi îmbunătăţite, toate acestea rulând în rezoluţie FullHD 1080p, cu un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Journey a fost cel de-al treilea şi ultimul titlu rezultat din colaborarea dintre studioul independent Thatgamecompany şi Sony, fiind lansat iniţial in 2012 pentru PlayStation 3. Abordarea originală, cu un accent deosebit pus pe latura emoţională, a fost deosebit de apreciată atât de presa de specialitate (Journey caştigând numeroase premii de joc al anului, şi sfârşind cu o medie de 92 a notelor primite în review-uri, conform Metacritic), cât şi de public (jocul celor de la Thatgamecompany devenind, la acea vreme, cel mai bine vândut titlu digital disponibil prin PlayStation Network). Succesul de care s-a bucurat Journey i-a determinat pe cei de la Sony să-l relanseze în 2015 şi pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News