Uncharted: The Lost Legacy a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2017
Uncharted: The Lost Legacy a fost finalizat!

Cei de la Naughty Dog au anunţat, prin intermediul contului oficial de Twitter al studioului, faptul că Uncharted: The Lost Legacy a atins stadiul Gold. Cu alte cuvinte, dezvoltarea jocului a fost încheiată cu succes, acesta fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat înaintea lansării, programată pentru sfârşitul lunii viitoare.

Uncharted: The Lost Legacy va aduce în prim plan un nou cuplu de personaje principale: Chloe Frazier, pe care fanii seriei au îndrăgit-o în Uncharted 2, şi Nadine Ross, unul dintre antagoniştii din Uncharted 4. Cele două eroine vor călători până în munţii Ghats de Vest din India, în căutarea colţului de fildeş al lui Ganesh, zeul cu cap de elefant.

The Lost Legacy s-a născut din dorinţa celor de la Naughty Dog de a realiza un capitol suplimentar de poveste pentru Uncharted 4, dimensiunile proiectul depăşind însă aşteptările iniţiale. Astfel, Uncharted: The Lost Legacy promite să fie o aventură completă, cu o durată de joc de aproximativ zece ore.

Pe lângă noua poveste single player, Uncharted: The Lost Legacy va include, atât în versiunea sa fizică, cât şi în pachetul digital, componenta multiplayer din Uncharted 4, ce cuprinde şi modul de joc Survival.

Uncharted: The Lost Legacy va fi disponibil în Europa pe 23 august 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport pentru PS4 Pro.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News