Uncharted: The Lost Legacy – gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2017
Uncharted: The Lost Legacy - gameplay şi imagini noi

Sony şi studioul Naughty Dog au lansat un nou clip extins de gameplay din Uncharted: The Lost Legacy, evidenţiind încă o dată design-ul deschis al nivelurilor, concept ce şi-a făcut debutul în Uncharted 4: A Thief’s End. De această dată însă, vastitatea acestor medii de joc va fi împinsă la extrem, jucătorii urmând să aibă la dispoziţie o hartă cu ajutorul căreia să se orienteze mai uşor. Au fost lansate şi o serie de imagini noi din The Lost Legacy, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Uncharted: The Lost Legacy va aduce în prim plan un nou cuplu de personaje principale: Chloe Frazier, pe care fanii seriei au îndrăgit-o în Uncharted 2, şi Nadine Ross, unul dintre antagoniştii din Uncharted 4. Cele două eroine vor călători până în munţii Ghats de Vest din India, în căutarea colţului de fildeş al lui Ganesh, zeul cu cap de elefant.

The Lost Legacy s-a născut din dorinţa celor de la Naughty Dog de a realiza un capitol suplimentar de poveste pentru Uncharted 4, dimensiunile proiectul depăşind însă aşteptările iniţiale. Astfel, Uncharted: The Lost Legacy promite să fie o aventură completă, cu o durată de joc de aproximativ zece ore.

Pe lângă noua poveste single player, Uncharted: The Lost Legacy va include, atât în versiunea sa fizică, cât şi în pachetul digital, componenta multiplayer din Uncharted 4, ce cuprinde şi modul de joc Survival.

Uncharted: The Lost Legacy va fi disponibil în Europa pe 23 august 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport pentru PS4 Pro.

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost LegacyUncharted: The Lost Legacy

Urmărește Go4Games.ro pe Google News