Urmărește în direct PlayStation Showcase 2021: noi jocuri de PS5 anunțate live

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2021
Urmărește în direct PlayStation Showcase 2021: noi jocuri de PS5 anunțate live

Astăzi, 9 septembrie 2021, începând cu 23:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct PlayStation Showcase 2021, următorul eveniment major dedicat consolei PS5.

Transmis tot sub forma unui event digital, PlayStation Showcase 2021 va oferi o privire asupra viitorului platformei PS5. Show-ul va avea o durată de aproximativ 40 de minute și va include noutăți atât de la PlayStation Studios, cât și de la publisherii parteneri ai celor de la Sony.

Jocurile ce urmează să fie prezentate în cadrul acestui eveniment vor fi lansate atât în sezonul de sărbători al acestui an, cât și mai târziu. Nu în ultimul rând, prezentarea inițială va fi urmată și de interviuri și discuții cu echipele ale căror titluri își vor face apariția în PlayStation Showcase 2021.

Cel mai probabil, din partea celor de la PlayStation Studios, vom avea parte de update-uri referitoare la următorul joc al seriei God of War, precum și legate de Gran Turismo 7, ambele titluri fiind amânate până în 2022.

De asemenea, PlayStation Showcase 2021 va fi dedicat în întregime jocurilor pentru PS5, noutățile despre următoarea generație de PlayStation VR nefiind incluse în acest eveniment.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News