Ubisoft oferă acces gratuit la serviciul Uplay+. Cum puteți primi Watch Dogs 2 gratis

Autor: Cosmin Aionita | 09.07.2020
Ubisoft oferă acces gratuit la serviciul Uplay+. Cum puteți primi Watch Dogs 2 gratis

Cu ocazia pregătirilor pentru Ubisoft Forward, conferința de presă digitală pe care Ubisoft o pregătește pentru 12 iulie 2020, compania oferă posibilitatea de a încerca gratuit serviciul Uplay+.

Mai exact, fie că ați fost deja abonați la Uplay+ sau sunteți nou-veniți, puteți activa un trial gratuit de șapte zile al acestui serviciu oferit de Ubisoft. Data limită până la care puteți accesa această promoție este 27 iulie 2020.

Pe durata acestui trial gratuit, veți avea acces la toate cele peste 100 de jocuri incluse în acest serviciu: Assassin’s Creed Odyssey, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint, Tom Clancy’s The Division 2, Rainbow Six Siege, Far Cry 5, Anno 1800, The Crew 2, For Honor și multe, multe altele. Pentru a continua să le jucați și după expirarea acestei perioade gratuite, va trebui să plătiți un abonament lunar de 14,99€.

Mai mult, jocurile oferite în serviciul Uplay+ sunt disponibile în edițiile lor Deluxe, Gold sau Limited, cu toate pachetele DLC și Season Pass-urile incluse. De asemenea, prin intermediul acestui abonament, puteți participa la sesiuni de testare beta sau primi acces prioritar la conținut nou pentru anumite titluri.

Posibilitatea de a porni perioada de trial gratuit pentru Uplay+ va fi disponibilă până pe 27 iulie 2020.

Watch Dogs 2 gratuit pentru PC

Pe lângă această inițiativă, cei care vor privi evenimentul digital Ubisoft Forward (pe care îl veți putea urmări chiar aici, prin intermediul Go4games, pe 12 iulie 2020, cu începere de la 22:00, ora României) vor primi un exemplar gratuit al jocului Watch Dogs 2 pentru PC.

Instrucțiunile pentru a revendica Watch Dogs 2 gratuit pentru PC, prin intermediul clientului Uplay, vor fi difuzate în cadrul conferinței digitale Ubisoft Forward.

Însă acesta nu va fi singurul motiv pentru care ar merita să vizitionați Ubisoft Forward: publisher-ul promite update-urile importante despre Assassin’s Creed Valhalla și Watch Dogs Legion, dar și despre proaspăt anunțatul Battle Royale Hyper Scape, precum și noi dezvăluiri-surpriză ale unor noi jocuri.

Sursa: Ubisoft Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News