Urmăreşte întregul demo Devil May Cry 5 de pe Xbox One în rezoluţie 4K

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2018
Urmăreşte întregul demo Devil May Cry 5 de pe Xbox One în rezoluţie 4K

Colegii de la IGN au publicat, în premieră, un nou trailer pentru Devil May Cry 5, dezvăluind astfel numeroase secvenţe de gameplay alături de cel de-al treilea personaj jucabil – misteriosul V.

Mai mult, posesorii de Xbox One pot descărca acum o versiune demo exclusivă a jocului Devil May Cry 5. Cei care nu deţin o astfel de consolă pot urmări întregul demo mai jos, înregistrat în rezoluţie 4K, la un framerate de 60 de cadre pe secundă!

Mai mulţi ani au trecut de la evenimentele din DMC4, povestea lui Devil May Cry 5 începând cu o nouă invazie demonică în Red Grave City. Deşi şi-a pierdut unul dintre braţe, tânărul vânător de demoni Nero (unul dintre eroii jocului precedent), împreună cu partenera sa Nico, acceptă provocarea, locaţia lui Dante (celălalt erou jucabil din DMC4 şi eroul principal al seriei) nefiind cunoscută. În total, producătorii promit că Devil May Cry 5 va avea nu mai puţin de trei eroi jucabili (Nero, Dante şi V).

Hideaki Itsuno, regizorul lui Devil May Cry 4, şi echipa sa se ocupă şi de realizarea lui DMC5, fiind folosit motorul grafic RE Engine (ce şi-a făcut debutul în Resident Evil 7: Biohazard).

Devil May Cry 5 urmează să fie lansat pe 8 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News