Urmărește un nou episod “Ubisoft Forward”: Prince of Persia Remake și noi jocuri de la Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 10.09.2020
Urmărește un nou episod “Ubisoft Forward”: Prince of Persia Remake și noi jocuri de la Ubisoft

Astăzi, 10 septembrie 2020, începând cu 22:00 (ora României), aici veți putea urmări în direct un nou episod din “Ubisoft Forward”, prezentarea digitală pregătită de Ubisoft pentru a dezvălui noile jocuri ale companiei.

Ubisoft promite din nou un eveniment de amploare, realizat în stilul conferințelor de presă de la E3, în care vom avea parte de noi anunțuri de jocuri, de noutăți, de prezentări și multe altele.

Spre exemplu, primul episod din “Ubisoft Forward”, difuzat în luna iulie a acestui an, a fost folosit de publisher pentru a dezvălui, în mod oficial, viitorul Far Cry 6, shooter așteptat pe piață în luna februarie a anului viitor.

Ce vom primi în acest episod “Ubisoft Forward”

Cei de la Ubisoft au confirmat deja că, în cadrul acestei transmisii, vom afla mai multe detalii despre Immortals: Fenyx Rising, noua denumire a jocului cunoscut până acum drept Gods & Monsters.

În Immortals: Fenyx Rising, jucătorii vor putea intra în pielea lui Fenyx, o eroină capabilă să se folosească de darurile oferit de zei pentru a lupta împotriva unor creaturi de legendă precum harpiile sau gorgonele.

Immortals: Fenyx Rising va păstra natura open world caracteristică celor mai recente titluri publicate de Ubisoft, cu o lume de joc vastă, dealuri înverzite, văi întinse, porțiuni acoperite de ape și ruine. Personajul central va dispune de o sumedenie de mișcări, precum fugitul, săritul și chiar călăritul unor bestii mitologice, precum păsările phoenix sau armăsarii legendari.

De asemenea, în acest episod din “Ubisoft Forward” ar trebui să avem parte de prezentarea oficială a mult-zvonitului remake pentru Prince of Persia, despre care ultimele leak-uri au dezvăluit că va fi o ediție refăcută a clasicului Prince of Persia: The Sands of Time. Evident, așteptăm confirmarea din partea celor de la Ubisoft, precum și data de lansare și platformele pe care jocul urmează să fie disponibil.

Ubisoft Forward

Sursa: Ubisoft YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News