Când va fi lansat Far Cry 6. Iată primele imagini din joc

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2020
Când va fi lansat Far Cry 6. Iată primele imagini din joc

Deși fusese “scăpat” pe Internet cu câteva zile înainte de anunțul oficial de la “Ubisoft Forward”, existența lui Far Cry 6 a devenit oficială odată cu difuzarea show-ului celor de la Ubisoft. Mai mult, au fost dezvăluite primele detalii oficiale despre Far Cry 6 și am aflat când va fi lansat jocul. Astfel, Far Cry 6 este programat pentru 18 februarie 2021, urmând să-și facă apariția pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC și Google Stadia.

De asemenea, am primit și câteva imagini oficiale din Far Cry 6, pe care le puteți admira în galeria atașată, dar și primele trailere oficiale, alături un interviu cu Giancarlo Esposito, actorul care îl interpretează pe principalul antagonist din joc.

O insulă din Caraibe, condusă cu mână de fier

Starul din serialele Breaking Bad, Better Call Saul și The Mandalorian va juca rolul președintelui Antón Castillo, dictatorul ce conduce cu mână de fier Yara, o țară fictivă ce se regăsește pe o insulă din Caraibe. Castillo își pregătește fiul, Diego (interpretat de actorul Anthony Gonzalez) pentru a prelua conducerea țării.

În postura eroului principal va fi Dani Rojas, un luptător de gherilă ce se ridică împotriva regimului tiranic din Yara, iar aceasta va fi putea fi fie barbat, fie femeie, în funcție de preferințele celor care joacă.

Far Cry 6 va beneficia de cea mai mare lume de joc apărută până acum în vreun titlu al seriei, din care nu vor lipsi junglele, plajele, dar nici Esperanza, orașul capitală al țării Yara. În Far Cry 6 jucătorii își vor putea fabrica propriile arme și vehicule și vor avea la dispoziție așa-numiții Amigos, urmașii aliaților Fangs for Hire din titlurile precedente ale seriei.

Upgrade gratuit pentru PS5, precomenzi și ediții speciale

La fel ca în cazurile altor jocuri de la Ubisoft, precum Assassin’s Creed Valhalla sau Watch Dogs Legion, cei care vor achiziționa Far Cry 6 pentru PlayStation 4 sau Xbox One vor primi upgrade-uri gratuite pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X.

De asemenea, toți cei care plasează o precomandă pentru Far Cry 6 vor primi pachetul de item-uri in-game Libertad, ce va include arma “Discos Locos”, un lansator de discuri letale, și costumul Libertad pentru cățelul Chorizo, unul dintre aliații personajului principal.

Când va fi lansat Far Cry 6

Nu în ultimul rând, pe lângă ediția standard, Far Cry 6 va fi disponibil și în variante Gold Edition (jocul de bază, alături de Season Pass) și Ultimate Edition (jocul de bază, Season Pass, precum și Ultimate Pack, ce include pachetele de item-uri Jungle Expedition, Croc Hunter și Vice).

Nici colecționarii nu vor fi uitați, Far Cry 6 Collector’s Edition urmând să includă tot conținutul din Ultimate Edition, alături de o replică a lansatorului de flăcări Tostador din joc, un ambalaj cu un design special, o carcasă metalică de tip Steelbook, o carte cu artwork-uri de 64 de pagini, un set format din 10 autocolante, un breloc Chorizo, o hartă și selecții de pe coloana sonoară a jocului.

Când va fi lansat Far Cry 6

Atunci când va fi lansat Far Cry 6, pe 18 februarie 2021, jocul va fi disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC (prin Epic Games Store și Uplay) și Google Stadia.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News