Urmăriţi State of Play: The Last of Us Part 2 şi jocuri noi pentru PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 24.09.2019
Urmăriţi State of Play: The Last of Us Part 2 şi jocuri noi pentru PlayStation 4

Nu mai este un secret ca Sony lucrează la următoarea generaţie de console PlayStation, fiind prezentate deja detalii despre configuraţia hardware a viitorului PlayStation 5. Chiar şi în aceste condiţii, PlayStation 4 rămâne o platformă foarte importantă pentru compania japoneză, cu peste 100 de milioane de unităţi deja livrate la nivel global.

Astfel, susţinerea software pentru PS4 va continua, detalii suplimentare în acest sens urmând să fie oferite prin intermediul celui de-al treilea episod State of Play, pe care îl veţi putea urmări chiar aici, pe 24 septembrie 2019, începând cu 23:00 (ora României).

Vom avea de-a face cu un episod ce va dura în jur de 20 de minute, Sony promiţând noutăţi importante, dezvăluirea unor jocuri noi (un nou titlu Batman de la studioul WB Montreal?), conţinut nou de la studiourile interne PlayStation Worldwide Studios, dar şi mai multe update-uri referitoare la titlurile deja anunţate, unul dintre acestea fiind mult aşteptatul The Last of Us Part II.

Precedenta ediţie State of Play a fost transmisă pe 10 mai, iar lista completă a anunţurilor făcute atunci poate fi consultată aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News