VIDEO: Ce personaje noi au fost confirmate pentru Mortal Kombat 1

Autor: Cosmin Aionita | 07.07.2023
VIDEO: Ce personaje noi au fost confirmate pentru Mortal Kombat 1

WB Games și NetherRealm Studios au difuzat primul episod Kombat Kast dedicat viitorului joc Mortal Kombat 1. „Vedeta” acestui prim episod a fost un nou trailer pentru Mortal Kombat 1, pe care îl puteți urmări în continuare, prin intermediul căruia au fost confirmate noi personaje jucabile.

Astfel, ninja-ul Smoke și Rain, reimaginat drept un puternic mag din Outworld, se vor alătura distribuției de luptători jucabili din Mortal Kombat 1. De asemenea, trailer-ul de mai sus confirmă și includerea altor personaje precum Cyrax, Sektor, Frost și Scorpion drept Kameo Fighters, luptători ce pot oferi suport pentru combatanții principali.

În Mortal Kombat 1, vom avea parte de un univers MK renăscut, creat de Zeul Focului Liu Kang, în care vom regăsi versiuni complet reimaginate ale unor personaje clasice din serie, precum și un nou sistem de luptă, moduri de joc noi, lovituri și mișcări mai violente ca niciodată și multe altele.

Nu în ultimul rând, acest episod Kombat Kast, ce poate fi urmărit în întregime mai jos, oferă detalii suplimentare despre mișcările și combo-urile unor personaje jucabile, precum Johnny Cage sau Scorpion.

Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch.

Sursa: NetherRealm Twitch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News